HIKVISION доставчик на решения за видеонаблюдение, въвежда Power over Coaxial (захранване по коаксиален кабел (PoC)) към своите аналогови камери. Това прави инсталирането на камерите много по-лесно, което е чудесна новина за инсталаторите и крайните потребители.

Захранването по коаксиален кабел (PoC) означава, че захранването за камерата минава през коаксиалния кабел от DVR-а. Това премахва необходимостта от отделни захранващи кабели, захранващи адаптери и букси. Това означава много по-лесна и бърза инсталация. Например, в конвенционална аналогова система, ще имате нужда от още един кабел за захранването, захранващ блок, букси и тн. Но с PoC просто трябва да се свърже камерата и DVR-а директно с коаксиален кабел и така няма нужда от всички неща свързани с отделното захранването.

PoC устройствата са напълно "plug and play", без необходимата конфигурация за достъп до камера и отделно захранване. Захранването по коаксиален кабел (PoC) също е много стабилно, което го прави особено полезно за региони с проблеми с напрежението.

Това е още един пример защо HIKVISION е лидер в сектор видеонаблюдение.

Hikvision Power over Coaxial Захранване по Коаксиален кабел (PoC)