Hikvision спечели наградата Доставчик на годината за 2016

Hikvision спечели наградата "Доставчик на годината" за 2016 на Edge Group.

Престижната награда "доставчик на годината" се гласува ежегодно от акционерите на "Edge Group", където доставчиците са подредени въз основа на критериите: поддръжка, ангажираност, обслужване на клиенти, качество на продуктите и промоции.

Hikvision бе наградена и с наградата "Топ Ръст" за постигане на най-високите приходи и растеж спрямо предходната година.

Hikvision е водещ световен доставчик на решения за видеонаблюдение. От създаването си през 2001 г., Hikvision играе активна роля на пазара за видеонаблюдение, влага 8 % от годишните си приходи в научноизследователска и развойна дейност за ускоряване на продуктовите иновации. Hikvision проектира, разработва и произвежда иновативни камери със стандартна и висока разделителна способност, включително и на интелигентни IP записващи устройства и камери с инфрачервено осветление, широк динамичен обхват, откриване на лица, броене на обекти и с възможности за откриване на проникване. За да научите повече за Hikvision и техните продукти, посетете сайта им на http://www.hikvision.com